ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΑΦΤΙΣΗΣ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ

Η βάπτιση ενός παιδιού είναι για τους περισσότερους από εμάς μια ημέρα χαράς και συγκίνησης. Και θέλουμε να περιποιηθούμε εκ μέρους όλης μας της οικογένειας όλους τους ανθρώπους που είναι παρόντες στη χαρά μας! Όμως οι εποχές είναι δύσκολες και πολλοί από εμάς δυσκολευόμαστε οικονομικά να προσφέρουμε όσα πραγματικά θα θέλαμε.  Ή μήπως όχι;;;;

Αρχικά πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι δεν χρειαζόμαστε στην πραγματικότητα ούτε πολλά πράγματα, ούτε ακριβά υλικά. Χρειαζόμαστε μόνο φαντασία και όρεξη για δημιουργία! Τα πιο απλά υλικά αποκτούν νέα υπόσταση στα σωστά χέρια!

Για να δούμε λοιπόν, τι ακριβώς εννοούμε όταν μιλάμε για βάπτιση από τα χεράκια μας;

  • μπομπονιέρες: το must κάθε βάπτισης! Μην προσπαθήστε να το αποφύγετε, είναι απαραίτητο και θα θυμίζει σε όλους την βάπτιση του μικρού θησαυρού σας.
  • η διακόσμηση: δεν χρειάζονται απαραίτητα πολλά για να γίνει όμορφη μια παιδική βάπτιση. Το μικρό σας στολίδι είναι το πιο βασικό και οι περισσότερες εκκλησίες έχουν ήδη τον δικό τους χαρακτήρα
  • τα κεράσματα: κανείς δεν ξεχνά ένα νόστιμο και χειροποίητο κέρασμα! Η νοστιμιά κρύβεται άλλωστε στην φροντίδα που θα βάλουμε μέσα!

Επίσης καλό είναι οι απαιτήσεις μας να είναι λογικές: αν είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαστε με το… σπορ, τότε σημαίνει ότι θα χρειαστούμε χρόνο για δοκιμές και πιθανότατα χέρια βοηθείας. Προτιμήστε την απλότητα που φέρνει πάντα ένα κομψό αποτέλεσμα και μειώνει τις πιθανότητες… αποτυχίας, και κρατήστε την καλή σας διάθεση ό,τι και να συμβεί. Μην διστάσετε, αν χρειαστεί, να αλλάξετε πολλές φορές το αρχικό σας πλάνο, ώστε να ταιριάξει το αποτέλεσμα στην εμπειρία, τις ικανότητες, αλλά και τους διαθέσιμους πόρους.

 

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ ΕΔΩ :  https://koykoycook.gr/?p=27539

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΕΔΩ :  https://koykoycook.gr/?p=25451

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΝΕΛΑΣ ΕΔΩ :  https://koykoycook.gr/?p=26982

Βρείτε τα κατάλληλα κουπάτ σε καταστήματα ειδών και εργαλείων Ζαχαροπλαστικής .

 

 

 

 

 

 

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ..

ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..

 

 

 

 

(Επιμέλεια – Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)
(Φωτογραφίες :Ρένα Κώστογλου)

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

About Me

Κατάγομαι από την Σάμο. Η οικογένεια μου ήρθαν πρόσφυγες στην Σάμο από το Μποντρούμ της Μικράς Ασίας .. .Γεννήθηκα στην Σάμο αρχές της δεκαετίας του 60 σε ένα σπίτι όπου το καλό φαγητό ήταν λατρεία.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο e mail μου koykoycook@gmail.com

Read more

Μαγειρέψτε μαζί μας, βήμα-βήμα!!

Cook with us, step by step

FOLLOW US ON