ΠΑΓΩΤΟ ΦΡΑΟΥΛΑ

Πολλή ζέστη!! Πολλή δουλειά!! Δυο μέρες τώρα δεν βρήκα χρόνο για να ανεβάσω συνταγή!!
Σας έχω όμως σήμερα κάτι πολύ πολύ δροσερό και καλοκαιρινό!!Πριν από κάποιες μέρες βρήκα σε γνωστό σουπερμάρκετ κατεψυγμένες φράουλες και τις αγόρασα..Είχα φτιάξει και σάλτσα φράουλας και την κρατούσα στην κατάψυξη .. Ετσι είπα να φτιάξω ένα παγωτό με τις αγαπημένες μου φράουλες.

 

ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ


1 φλυτζάνι πουρέ φράουλας
1 φλυτζάνι σάλτσα φράουλας
1 φλυτζάνι κρέμα γάλακτος
1 φλυτζάνι γιαούρτι στραγγιστό
1 συσκευασία Garni ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλιας γιώτης (2 φάκελοι)

 Ξεπαγώνετε τις φράουλες η χρησιμοποιείτε φρέσκιες …

 

Τις κάνετε πουρέ στο μούλτι.

Αφήνετε την σάλτσα φράουλας να μαλακώσει έξω από την κατάψυξη.

Χτυπάτε το γιαούρτι μαζί με την κρέμα γάλακτος και το γκαρνί γιώτης…

Προσθέτετε την σάλτσα(Κουλί) φράουλας.

Βάζετε το μείγμα σε μπώλ.

 

Μοιράζετε τον πουρέ της φράουλας στα 2 μπώλ.

Με ένα πηρούνι ανακατεύετε από κάτω προς τα πάνω για να κάνετε <νερά> φράουλας.

Βάζετε το παγωτό να παγώσει για 3-4 ώρες..


Ελπίζω να το απολαύσετε..

Συνταγή για σάλτσα(Kουλί) φράουλας εδώ: https://koykoycook.gr/?p=27180

 

 

 

 

 

Ως ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ..

ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!

 

 

 

 

(Επιμέλεια – Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)
(Φωτογραφίες :Ρένα Κώστογλου)
 
 
 
 
 
 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

About Me

Κατάγομαι από την Σάμο. Η οικογένεια μου ήρθαν πρόσφυγες στην Σάμο από το Μποντρούμ της Μικράς Ασίας .. .Γεννήθηκα στην Σάμο αρχές της δεκαετίας του 60 σε ένα σπίτι όπου το καλό φαγητό ήταν λατρεία.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο e mail μου koykoycook@gmail.com

Read more

Μαγειρέψτε μαζί μας, βήμα-βήμα!!

Cook with us, step by step

FOLLOW US ON