ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΤΟΥΡΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΔΩΡΑ

Τα Χριστούγεννα είναι συνυφασμένα με τις παιδικές προσδοκίες για καινούργια παιχνίδια. Τα παιδιά από πολύ μικρή ηλικία μαθαίνουν να λαμβάνουν δώρα από γονείς και συγγενείς. Η εικόνα είναι οικεία αυτές τις ημέρες στα περισσότερα σπίτια. Η χαρά στα πρόσωπα των παιδιών την ώρα που παίρνουν τα εντυπωσιακά δώρα απερίγραπτη και ένας σωρός από ολοκαίνουργια παιχνίδια σκορπισμένα παντού. Πολύ συχνά ρωτάμε όμως τα παιδιά τι θέλουν, αλλά αμελούμε να ρωτήσουμε για τα δώρα που εκείνα θα κάνουν, σαν να μην είναι τόσο σημαντικό. Η χαρά της προσφοράς είναι ένα χαρακτηριστικό επίκτητο στα παιδιά που με τη δική μας συμβολή αναπτύσσεται, καλλιεργείται και μαθαίνεται. Οι Γιορτές μπορούν να συνδυαστούν με ένα ευρύτερο γιορτινό κλίμα αμοιβαιότητας. Για αυτό αυτά τα Χριστούγεννα προτρέψτε τα παιδιά σας να προσφέρουν και εκείνα δώρα. Μιλήστε τους για τη σημασία της προσφοράς σε αγαπημένους και άλλους που έχουν ανάγκη. 

Παρακινείστε τα να μοιραστούν και να χαρίσουν παιχνίδια και ρούχα που δεν χρειάζονται. Μοιραστείτε αγάπη και αγκαλιές, φτιάξτε μαζί τους τις Χριστουγεννιάτικες κάρτες και τυλίξτε τα δώρα. Ενθαρρύνετέ τα να φτιάξουν ένα δώρο για τον παππού ή τη γιαγιά. Μια κάρτα, ένα στολίδι για το δέντρο, μια ζωγραφιά είναι αρκετό. Δεν έχει να κάνει με την αξία του πράγματος. Χτίστε χαρακτήρα αλλά και γιορτινές εμπειρίες που αργότερα θα έχουν να θυμούνται. Στόχος δεν είναι το δώρο που θα προσφέρουν αλλά η ευχαρίστηση για την προσφορά η οποία είναι μακράν από τα πιο έντονα συναισθήματα που μπορεί κανείς να νιώσει. Kαλές γιορτές! 

Eχουμε ανεβάσει πολλές τούρτες στο www.koykoycook.gr .Αποφασίσαμε λοιπόν να μην γράφουμε την διαδικασία πως να φτιάξετε μια τούρτα με ζαχαρόπαστα αλλά να σας δείχνουμε με φωτογραφίες τις λεπτομέρειες της διακόσμησης..Μπορείτε από μόνοι σας να βρείτε μέσα από τις προηγούμενες αναρτήσεις μας την τούρτα που σας αρέσει ( παντεσπάνι-γέμιση κτλ) και μετά να κάνετε την δική σας διακόσμηση. Κάποιες τούρτες είναι για αρχάριους της Ζαχαρόπαστας και άλλες για προχωρημένους και επαγγελματίες .

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ….
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

(Φωτογραφίες:Ρένα Κώστογλου)
(Επιμέλεια-Εκτέλεση:Pastry Chef/Sugarpaste Artist Ρένα Κώστογλου)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Captcha Captcha Reload

About Me

Κατάγομαι από την Σάμο. Η οικογένεια μου ήρθαν πρόσφυγες στην Σάμο από το Μποντρούμ της Μικράς Ασίας .. .Γεννήθηκα στην Σάμο αρχές της δεκαετίας του 60 σε ένα σπίτι όπου το καλό φαγητό ήταν λατρεία.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο e mail μου koykoycook@gmail.com

Read more

Μαγειρέψτε μαζί μας, βήμα-βήμα!!

Cook with us, step by step

FOLLOW US ON