ΤΟΥΡΤΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΑ

Τα γενέθλια του παιδιού είναι πολύ σημαντικά τόσο για σας, όσο και για το ίδιο, που επιθυμεί να τα γιορτάσει με τους μικρούς του φίλους! Η πολυετής εμπειρία μας αλλά και η συνεχής ενημέρωση που λαμβάνουμε για τις νέες δημιουργίες που έχει να αναδείξει ο τομέας της ζαχαροπλαστικής, μας δίνει την δυνατότητα να παρασκευάζουμε τούρτες για παιδιά σε όλα τα πιθανά σχέδια και χρώματα! Αποδίδουμε με λεπτομέρεια την διακόσμηση και σκηνές από τις αγαπημένες ταινίες των κινουμένων σχεδίων και των παιδικών ηρώων που θαυμάζουν τα παιδιά.

Eχουμε ανεβάσει πολλές τούρτες σε αυτό το σάιτ ..Αποφασίσαμε λοιπόν από δω και μπρος να μην γράφουμε την διαδικασία πως να φτιάξετε μια τούρτα αλλά να σας δείχνουμε με φωτογραφίες μόνο τις λεπτομέρειες της διακόσμησης..Μπορείτε από μόνοι σας να βρείτε μέσα από τις προηγούμενες αναρτήσεις μας την τούρτα που σας αρέσει ( παντεσπάνι-γέμιση κτλ) και μετά να κάνετε την δική σας διακόσμηση.

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ..
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ  ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

(Επιμέλεια-Εκτέλεση : Pastry Chef Ρένα Κώστογλου)

Φωτογραφίες : Ρένα Κώστογλου

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Captcha Captcha Reload

About Me

Κατάγομαι από την Σάμο. Η οικογένεια μου ήρθαν πρόσφυγες στην Σάμο από το Μποντρούμ της Μικράς Ασίας .. .Γεννήθηκα στην Σάμο αρχές της δεκαετίας του 60 σε ένα σπίτι όπου το καλό φαγητό ήταν λατρεία.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο e mail μου koykoycook@gmail.com

Read more

Μαγειρέψτε μαζί μας, βήμα-βήμα!!

Cook with us, step by step

FOLLOW US ON