ΤΟΥΡΤΑ MOMMY LONG LEGS

Ποια είναι η Mommy Long Legs στο Poppy Playtime;

Το Poppy Playtime είναι ένα παιχνίδι τρόμου που έχει κατακλύσει το διαδίκτυο. Το παιχνίδι διαθέτει ένα ανατριχιαστικό εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο παιχνιδιών όπου ο παίκτης πρέπει να χρησιμοποιήσει μια ειδική συσκευή που ονομάζεται Grab-Pack για να λύσει γρίφους και να ξεφύγει από τα τερατώδη παιχνίδια που κρύβονται στις σκιές, όπως το Mommy Long Legs στο Poppy Playtime. 

Το Mommy Long Legs είναι ένα πλάσμα σαν αράχνη που εμφανίζεται στο δεύτερο κεφάλαιο του παιχνιδιού. Ποια είναι όμως η Mommy Long Legs και ποιος είναι ο ρόλος της στην ιστορία ; 

Η μαμά είναι ένα ροζ πλάσμα σαν αράχνη με ελαστικά μαλλιά που μοιάζουν με νουντλς και εξαρτήματα που μπορούν να τεντώσουν εκατοντάδες πόδια. Έχει μια παιχνιδιάρικη αλλά σαδιστική προσωπικότητα και της αρέσει να παίζει με τα θύματά της πριν τα σκοτώσει.

Η Mommy Long Legs, που αρχικά σχεδιάστηκε ως φιλικός χαρακτήρας για το Game Station, έγινε εχθρική προς το προσωπικό και έδειξε μόνο μητρική αγάπη και φροντίδα για τα παιδιά. Χωρίς να γνωρίζει ότι και τα παιδιά ήταν πειράματα, έμεινε μόνη στο σκοτάδι όταν έκλεισε το εργοστάσιο. Έγινε αδέσμευτη και βίαιη, σκοτώνοντας όποιον έμπαινε στον τομέα της. 

Eχουμε ανεβάσει πολλές τούρτες στο www.koykoycook.gr .Αποφασίσαμε λοιπόν να μην γράφουμε την διαδικασία πως να φτιάξετε μια τούρτα με ζαχαρόπαστα αλλά να σας δείχνουμε με φωτογραφίες τις λεπτομέρειες της διακόσμησης..Μπορείτε από μόνοι σας να βρείτε μέσα από τις προηγούμενες αναρτήσεις μας την τούρτα που σας αρέσει ( παντεσπάνι-γέμιση κτλ) και μετά να κάνετε την δική σας διακόσμηση. Κάποιες τούρτες είναι για αρχάριους  και άλλες για προχωρημένους και επαγγελματίες.

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ….
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

(Φωτογραφίες:Ρένα Κώστογλου)
(Επιμέλεια-Εκτέλεση:Pastry Chef/Sugarpaste Artist Decorator  Ρένα Κώστογλου)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

About Me

Κατάγομαι από την Σάμο. Η οικογένεια μου ήρθαν πρόσφυγες στην Σάμο από το Μποντρούμ της Μικράς Ασίας .. .Γεννήθηκα στην Σάμο αρχές της δεκαετίας του 60 σε ένα σπίτι όπου το καλό φαγητό ήταν λατρεία.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο e mail μου koykoycook@gmail.com

Read more

Μαγειρέψτε μαζί μας, βήμα-βήμα!!

Cook with us, step by step

FOLLOW US ON