ΤΟΥΡΤΑ ΠΑΣΟΚ

Το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΠΑ.ΣΟ.Κ.) είναι σοσιαλδημοκρατικό ελληνικό πολιτικό κόμμα, που αποτελεί την κύρια συνιστώσα του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής. Ιδρύθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 1974 από τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Το 2018 μετατράπηκε από αυτόνομο κόμμα, στην κύρια συνιστώσα του Κινήματος Αλλαγής (2018 – 2022)[7], ενώ τον Απρίλιο του 2022, ο συνασπισμός μετονομάσθηκε σε ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και η συνιστώσα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ταυτίζεται de facto με τον συνασπισμό.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. σχημάτισε αυτοδύναμη κυβέρνηση από το 1981 μέχρι το 1989 και από το 1993 μέχρι το 2004 με πρωθυπουργό τον Ανδρέα Παπανδρέου (ως το 1996) και τον Κώστα Σημίτη. Σχημάτισε ξανά αυτοδύναμη κυβέρνηση από το 2009 μέχρι το 2011 με πρωθυπουργό τον γιο του ιδρυτή, Γιώργο Παπανδρέου. Ακόμη συμμετείχε από το 2012 έως το 2015 μαζί με τη Νέα Δημοκρατία και τη Δημοκρατική Αριστερά στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά υπό την ηγεσία του Ευάγγελου Βενιζέλου, κάτι που μείωσε δραματικά την απήχηση του κόμματος. Τα γεγονότα αυτά, οδήγησαν το κόμμα στην συμμετοχή σε συμμαχίες κομμάτων του ευρύτερου χώρου του κέντρου και της κεντροαριστεράς (ΕλιάΔη.Συ.).

Eχουμε ανεβάσει πολλές τούρτες στο www.koykoycook.gr .Αποφασίσαμε λοιπόν να μην γράφουμε την διαδικασία πως να φτιάξετε μια τούρτα με ζαχαρόπαστα αλλά να σας δείχνουμε με φωτογραφίες τις λεπτομέρειες της διακόσμησης..Μπορείτε από μόνοι σας να βρείτε μέσα από τις προηγούμενες αναρτήσεις μας την τούρτα που σας αρέσει ( παντεσπάνι-γέμιση κτλ) και μετά να κάνετε την δική σας διακόσμηση. Κάποιες τούρτες είναι για αρχάριους  και άλλες για προχωρημένους και επαγγελματίες.

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ….
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

(Φωτογραφίες:Ρένα Κώστογλου)
(Επιμέλεια-Εκτέλεση:Pastry Chef/Sugarpaste Artist Decorator  Ρένα Κώστογλου)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

About Me

Κατάγομαι από την Σάμο. Η οικογένεια μου ήρθαν πρόσφυγες στην Σάμο από το Μποντρούμ της Μικράς Ασίας .. .Γεννήθηκα στην Σάμο αρχές της δεκαετίας του 60 σε ένα σπίτι όπου το καλό φαγητό ήταν λατρεία.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο e mail μου koykoycook@gmail.com

Read more

Μαγειρέψτε μαζί μας, βήμα-βήμα!!

Cook with us, step by step

FOLLOW US ON