ΤΟΥΡΤΑ ΠΟΚΕΜΟΝ ΠΙΚΑΤΣΟΥ

Ο Pikachu (ιαπωνικάピカチュウΧέπμπορν: Pikachū) είναι φανταστικό πλάσμα, που ανήκει στα είδη των Pokémon, και που εμφανίζεται σε πολυάριθμα μέσα: σε βιντεοπαιχνίδια, σε σειρά anime, σε ταινίες κινουμένων σχεδίων, σε κάρτες και σε κόμικς βιβλία, υπό την εξουσιοδότηση της The Pokémon Company, μιας ιαπωνικής εταιρείας. Το σχεδιασμό του φανταστικού πλάσματος ξεκίνησε ο Ατσούκο Νισίντα και τελείωσε ο Κεν Σουγκιμόρι.Η πρώτη εμφάνιση του χαρακτήρα έγινε στις ιαπωνικές εκδόσεις των κασετών του Game BoyPokémon Red και Green, και αργότερα, στην παγκόσμια κυκλοφορία τους, Pokémon Red και Blue.

Όπως όλα τα είδη των Pokémon, έτσι και το Pikachu πιάνεται από τους ανθρώπους, ώστε να πολεμήσει άλλα Pokémon, για λόγους διασκέδασης. Παρόλα αυτά, το συγκεκριμένο πλάσμα του franchise είναι ίσως το δημοφιλέστερο, καθότι είναι και ένας από τους κεντρικούς ήρωες της σειράς Pokémon. Πλέον θεωρείται μία μασκότ για το franchise, εισχωρώντας και στη νεότερη ιαπωνική κουλτούρα.

Ο Pikachu είναι η μασκότ των βιντεοπαιχνιδιών Pokémon Yellow & Pokémon Let’s go Pikachu! Είναι επίσης το αρχικό Pokémon στο Pokémon Rumble Blast και στο Pokémon Rumble World.

Eχουμε ανεβάσει πολλές τούρτες στο www.koykoycook.gr .Αποφασίσαμε λοιπόν να μην γράφουμε την διαδικασία πως να φτιάξετε μια τούρτα με ζαχαρόπαστα αλλά να σας δείχνουμε με φωτογραφίες τις λεπτομέρειες της διακόσμησης..Μπορείτε από μόνοι σας να βρείτε μέσα από τις προηγούμενες αναρτήσεις μας την τούρτα που σας αρέσει ( παντεσπάνι-γέμιση κτλ) και μετά να κάνετε την δική σας διακόσμηση. Κάποιες τούρτες είναι για αρχάριους  και άλλες για προχωρημένους και επαγγελματίες.

This image has an empty alt attribute; its file name is 20240113_120705-2-1-768x1024.jpg

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ….
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

(Φωτογραφίες:Ρένα Κώστογλου)
(Επιμέλεια-Εκτέλεση:Pastry Chef/Sugarpaste Artist Decorator  Ρένα Κώστογλου)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

About Me

Κατάγομαι από την Σάμο. Η οικογένεια μου ήρθαν πρόσφυγες στην Σάμο από το Μποντρούμ της Μικράς Ασίας .. .Γεννήθηκα στην Σάμο αρχές της δεκαετίας του 60 σε ένα σπίτι όπου το καλό φαγητό ήταν λατρεία.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο e mail μου koykoycook@gmail.com

Read more

Μαγειρέψτε μαζί μας, βήμα-βήμα!!

Cook with us, step by step

FOLLOW US ON