ΤΟΥΡΤΑ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΠΟΝΥ/ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ

Το Μικρό μου πόνυ: Η φιλία είναι μαγική (αγγλικά: My Little Pony: Friendship Is Magic) είναι παιδική τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων, που δημιουργήθηκε για τη Hasbro.

Η σειρά είναι βασισμένη στη σειρά παιχνιδιών και έργων κινουμένων σχεδίων της Hasbro Μικρό μου πόνυ και συχνά αναφέρεται από τους συλλέκτες ως η τέταρτη γενιά (“G4”) του franchise. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 10 Οκτωβρίου 2010 στην καλωδιακή τηλεόραση «The Hub» (η οποία μετονομάστηκε σε «Family Discovery» στα τέλη του 2014) και έληξε στις 12 Οκτωβρίου 2019. Η Hasbro επέλεξε την καρτουνίστρια Λόρεν Φάουστ ως διευθύντρια δημιουργικού και εκτελεστικό παραγωγό της εκπομπής. Η Φάουστ αποσκόπησε να αμφισβητήσει την καθιερωμένη φύση της υπάρχουσας σειράς προϊόντων Μικρό μου πόνυ, δημιουργώντας πιο εμπεριστατωμένους χαρακτήρες και περιπετειώδεις σκηνικά· έφυγε από τη σειρά κατά τη διάρκεια του 2ου κύκλου, για να αντικατασταθεί από τη Μέγκαν ΜακΚάρθι ως την επικεφαλής παραγωγό για το υπόλοιπο της σειράς.

Eχουμε ανεβάσει πολλές τούρτες στο www.koykoycook.gr .Αποφασίσαμε λοιπόν να μην γράφουμε την διαδικασία πως να φτιάξετε μια τούρτα με ζαχαρόπαστα αλλά να σας δείχνουμε με φωτογραφίες τις λεπτομέρειες της διακόσμησης..Μπορείτε από μόνοι σας να βρείτε μέσα από τις προηγούμενες αναρτήσεις μας την τούρτα που σας αρέσει ( παντεσπάνι-γέμιση κτλ) και μετά να κάνετε την δική σας διακόσμηση. Κάποιες τούρτες είναι για αρχάριους  και άλλες για προχωρημένους και επαγγελματίες.

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ….
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

(Φωτογραφίες:Ρένα Κώστογλου)
(Επιμέλεια-Εκτέλεση:Pastry Chef/Sugarpaste Artist Decorator  Ρένα Κώστογλου)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

About Me

Κατάγομαι από την Σάμο. Η οικογένεια μου ήρθαν πρόσφυγες στην Σάμο από το Μποντρούμ της Μικράς Ασίας .. .Γεννήθηκα στην Σάμο αρχές της δεκαετίας του 60 σε ένα σπίτι όπου το καλό φαγητό ήταν λατρεία.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο e mail μου koykoycook@gmail.com

Read more

Μαγειρέψτε μαζί μας, βήμα-βήμα!!

Cook with us, step by step

FOLLOW US ON