ΤΟΥΡΤΑ ΓΙΑ MILF

Πρόσφατη έρευνα στη Γαλλία, έδειξε πως σε ένα στα πέντε ζευγάρια, η γυναίκα τείνει να είναι περισσότερο από πέντε χρόνια μεγαλύτερη από τον σύζυγό της. Στην Ελλάδα αυτές τις γυναίκες είναι δακτυλοδεικτούμενες. Γιατί;

Υπάρχουν δύο νέες λέξεις στο λεξιλόγιό μας και δεν είναι ελληνικές, αλλά χρησιμοποιούνται ευρέως ειδικά στις ηλικίες κάτω των 40. Αυτές είναι:

  • MILF (μιλφ), δηλαδή Mother/Mom/Mama I’d like to fuck. Στα ελληνικά αυτή η φράση δεν μεταφράζεται. Είναι πρόστυχη, διότι πρώτον θίγει την έννοια της μάνας και δεύτερον δείχνει τύπο αρρωστημένο – και μαμάκια.
  • Cougar (κούγκαρ), δηλαδή η γυναίκα άνω των 40 που πηγαίνει σε μπαρ για να ψαρέψει νεαρούς με σκοπό τη σχέση και το σεξ. Η λέξη cougar κανονικά σημαίνει λεοντάρι των βουνών, πούμα, πάνθηρα κτλ. Ο όρος όμως εν προκειμένω αφορά τη γυναίκα που «ξεσκίζει» τους άνδρες. Αυτή μπορεί να είναι από τη γυναίκα-«τούμπανο στις πλαστικές», μέχρι την απελπισμένη πενηντάρα που δεν χάρηκε νεανικό σεξ, μέχρι τη νυμφομανή (τύπου Σαμάνθα στο «Sex & the city»). Περιλαμβάνει επίσης τη MILF αλλά και τη δυναμική καριερίστα, η οποία θέλει να αποδείξει ότι πέρα από «σκύλα διευθύντρια» είναι μάγκας και στον έρωτα.

Οι όροι MILF και cougar προφανώς είναι όροι που επινόησαν και καθιέρωσαν άνδρες και όχι γυναίκες. Ο πρώτος είναι προσβλητικός απέναντι στον πιο ιερό ρόλο που έχει ιστορικά αποδώσει η κοινωνία στις γυναίκες και ο δεύτερος, είναι εξευτελιστικός. Αν είσαι γυναίκα δεν θέλεις να σε αποκαλέσουν τίποτα από τα δύο. Μάλιστα, αν είσαι γυναίκα πενηντάρα και θες να πας με τις φίλες μου να πιείς ένα ποτό, μπορεί να αισθανθείς και άσχημα, επειδή νιώθεις ότι αυτόματα κατηγοριοποιείσαι. Αν είσαι ωραία θα σε πουν «μιλφ» αν δεν είσαι θα σε πουν «κούγκαρ».

Eχουμε ανεβάσει πολλές τούρτες στο www.koykoycook.gr .Αποφασίσαμε λοιπόν να μην γράφουμε την διαδικασία πως να φτιάξετε μια τούρτα με ζαχαρόπαστα αλλά να σας δείχνουμε με φωτογραφίες τις λεπτομέρειες της διακόσμησης..Μπορείτε από μόνοι σας να βρείτε μέσα από τις προηγούμενες αναρτήσεις μας την τούρτα που σας αρέσει ( παντεσπάνι-γέμιση κτλ) και μετά να κάνετε την δική σας διακόσμηση. Κάποιες τούρτες είναι για αρχάριους και άλλες για προχωρημένους και επαγγελματίες.

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ….
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

(Φωτογραφίες:Ρένα Κώστογλου)
(Επιμέλεια-Εκτέλεση:Pastry Chef/Sugarpaste Artist-Decorator  Ρένα Κώστογλου)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

About Me

Κατάγομαι από την Σάμο. Η οικογένεια μου ήρθαν πρόσφυγες στην Σάμο από το Μποντρούμ της Μικράς Ασίας .. .Γεννήθηκα στην Σάμο αρχές της δεκαετίας του 60 σε ένα σπίτι όπου το καλό φαγητό ήταν λατρεία.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο e mail μου koykoycook@gmail.com

Read more

Μαγειρέψτε μαζί μας, βήμα-βήμα!!

Cook with us, step by step

FOLLOW US ON