ΤΟΥΡΤΑ ΜΙΛΕΝΙΟΥΜ ΦΑΛΚΟΝ STAR WARS

To Star Wars (γνωστό στην Ελλάδα και ως Ο Πόλεμος των Άστρων) είναι ένα αμερικανικό franchise επικής διαστημικής όπερας, που επικεντρώνεται σε μια σειρά ταινιών που δημιουργήθηκε από τον Τζορτζ Λούκας. Η πρώτη ταινία με τον ομώνυμο τίτλο προβλήθηκε στις 25 Μαΐου του 1977 και έκτοτε δημιούργησε ένα φαινόμενο ποπ κουλτούρας, το οποίο γέννησε και άλλες ταινίες και μια εκτενή λίστα από βιβλία, κόμικς, βιντεοπαιχνίδια, τηλεοπτικές σειρές, παιχνίδια, φιγούρες και άλλα προϊόντα, που αποτελούν το σύμπαν του Star Wars. Το 2020, η συνολική του αξία εκτιμήθηκε στα 70 δισεκατομμύρια δολάρια, και είναι επί του παρόντος το πέμπτο επικερδέστερο franchise πολυμέσων στην ιστορία.

Το Millennium Falcon, με σειριακό αριθμό YT 492727ZED ήταν ένα ελαφρύ μεταγωγικό τύπου YT-1300f, Κορελιανής κατασκευής.

Έγινε διαβόητο όταν το έκλεψαν δύο λαθρέμποροι, ο Χαν Σόλο και ο Τσουμπάκα και το χρησιμοποίησαν κατά τη διάρκεια του Γαλαξιακού Εμφυλίου Πολέμου.

Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά τροποποιήθηκαν από τους διάφορους ιδιοκτήτες του, όπως τον Λάντο Καρντάσιαν και τη Ρέι, μετατρέποντάς του στο «πιο γρήγορο μάτσο από παλιοσίδερα του Γαλαξία».

Eχουμε ανεβάσει πολλές τούρτες στο www.koykoycook.gr .Αποφασίσαμε λοιπόν να μην γράφουμε την διαδικασία πως να φτιάξετε μια τούρτα με ζαχαρόπαστα αλλά να σας δείχνουμε με φωτογραφίες τις λεπτομέρειες της διακόσμησης..Μπορείτε από μόνοι σας να βρείτε μέσα από τις προηγούμενες αναρτήσεις μας την τούρτα που σας αρέσει ( παντεσπάνι-γέμιση κτλ) και μετά να κάνετε την δική σας διακόσμηση. Κάποιες τούρτες είναι για αρχάριους της Ζαχαρόπαστας και άλλες για προχωρημένους και επαγγελματίες.

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ….
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

(Φωτογραφίες:Ρένα Κώστογλου)
(Επιμέλεια-Εκτέλεση:Pastry Chef/Sugarpaste Artist  Ρένα Κώστογλου)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

About Me

Κατάγομαι από την Σάμο. Η οικογένεια μου ήρθαν πρόσφυγες στην Σάμο από το Μποντρούμ της Μικράς Ασίας .. .Γεννήθηκα στην Σάμο αρχές της δεκαετίας του 60 σε ένα σπίτι όπου το καλό φαγητό ήταν λατρεία.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο e mail μου koykoycook@gmail.com

Read more

Μαγειρέψτε μαζί μας, βήμα-βήμα!!

Cook with us, step by step

FOLLOW US ON