ΤΟΥΡΤΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ

Ο τομέας των υδραυλικών ήταν, είναι και θα είναι πάντα ένας κλάδος με μεγάλη ζήτηση. Σχεδόν κάθε κτίριο χρειάζεται ή έχει υδραυλικές εγκαταστάσεις, επομένως πάντα θα υπάρχει η ανάγκη για την επισκευή και τη συντήρησή τους από ειδικούς. Είναι ένα επάγγελμα που είναι αναγκαίο σε πολλά από τα καθημερινά προβλήματα που προκύπτουν. Όσα περισσότερα κτίρια χτίζονται και όσο μεγαλύτερα και πιο σύνθετα είναι τα συστήματα ύδρευσης, τόσοι περισσότεροι υδραυλικοί θα χρειάζονται.

Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις είναι επίσης ένας ασφαλείς εργασιακός κλάδος επειδή η εγκατάσταση, η συντήρηση και οι επισκευές που κάνει ένας υδραυλικός δεν μπορούν να αντικατασταθούν από μηχανήματα. Χρειάζονται έντονη χειρωνακτική και σωματική εργασία. Επομένως, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν αντικατάστασή σας από ένα μηχάνημα.

Eχουμε ανεβάσει πολλές τούρτες στο www.koykoycook.gr .Αποφασίσαμε λοιπόν να μην γράφουμε την διαδικασία πως να φτιάξετε μια τούρτα με ζαχαρόπαστα αλλά να σας δείχνουμε με φωτογραφίες τις λεπτομέρειες της διακόσμησης..Μπορείτε από μόνοι σας να βρείτε μέσα από τις προηγούμενες αναρτήσεις μας την τούρτα που σας αρέσει ( παντεσπάνι-γέμιση κτλ) και μετά να κάνετε την δική σας διακόσμηση. Κάποιες τούρτες είναι για αρχάριους της Ζαχαρόπαστας και άλλες για προχωρημένους και επαγγελματίες.

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ….
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

(Φωτογραφίες:Ρένα Κώστογλου)
(ΕπιμέλειαΕκτέλεση:Pastry Chef/Sugarpaste Artist  Ρένα Κώστογλου)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

About Me

Κατάγομαι από την Σάμο. Η οικογένεια μου ήρθαν πρόσφυγες στην Σάμο από το Μποντρούμ της Μικράς Ασίας .. .Γεννήθηκα στην Σάμο αρχές της δεκαετίας του 60 σε ένα σπίτι όπου το καλό φαγητό ήταν λατρεία.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο e mail μου koykoycook@gmail.com

Read more

Μαγειρέψτε μαζί μας, βήμα-βήμα!!

Cook with us, step by step

FOLLOW US ON