ΤΟΥΡΤΑ ΔΙΩΡΟΦΗ ΠΕΠΠΑ & ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ

Στις αρχές των 00s δύο άνεργοι Βρετανοί animators είχαν την ιδέα να φτιάξουν μια παιδική ηρωίδα με έντονο ταμπεραμέντο και μορφή γουρουνιού, και γύρω της, μια συμπαθέστατη οικογένεια και μερικά ακόμα ζωάκια για φίλους. Κάπως έτσι γεννήθηκε η Πέππα το Γουρουνάκι. Τα μικρά παιδιά την λατρεύουν με το που την αντικρύζουν. Η Πέππα είναι για τα παιδιά ό,τι οι Beatles για τις groupies τη δεκαετία του ’60. 

Η Πέππα είναι 5 χρόνων και ζει με την οικογένεια της (μαμά, μπαμπάς και Τζώρτζ). Επισκέπτονται τον παππού και τη γιαγιά, ενώ η καλύτερη της φίλη είναι η Σούζυ η προβατίνα.

Γενικά οι χαρακτήρες έχουν ανθρώπινα χαρακτηριστικά (ζουν σε σπίτια, φορούν ρούχα, πηγαίνουν σχολείο, εργάζονται, κλπ.), αλλά διατηρούν και τα χαρακτηριστικά των ζώων (π.χ. τα γουρουνάκια λατρεύουν τα λασπόλουτρα, κλπ.).

Στο Ηνωμένο Βασίλειο προβάλλεται στο Channel 5 και στην Ελλάδα στο Star Channel. Παγκόσμια παίζει σε 180 χώρες, ενώ πρόσφατα λογοκρίθηκε και απαγορεύτηκε στην Κίνα. Κάθε επεισόδιο έχει διάρκεια πέντε λεπτά.

Eχουμε ανεβάσει πολλές τούρτες στο www.koykoycook.gr .Αποφασίσαμε λοιπόν να μην γράφουμε την διαδικασία πως να φτιάξετε μια τούρτα με ζαχαρόπαστα αλλά να σας δείχνουμε με φωτογραφίες τις λεπτομέρειες της διακόσμησης..Μπορείτε από μόνοι σας να βρείτε μέσα από τις προηγούμενες αναρτήσεις μας την τούρτα που σας αρέσει ( παντεσπάνι-γέμιση κτλ) και μετά να κάνετε την δική σας διακόσμηση. Κάποιες τούρτες είναι για αρχάριους της Ζαχαρόπαστας και άλλες για προχωρημένους και επαγγελματίες .

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ….
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

(Φωτογραφίες:Ρένα Κώστογλου)
(Επιμέλεια-Εκτέλεση:Pastry Chef/Sugarpaste Artist Ρένα Κώστογλου)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

About Me

Κατάγομαι από την Σάμο. Η οικογένεια μου ήρθαν πρόσφυγες στην Σάμο από το Μποντρούμ της Μικράς Ασίας .. .Γεννήθηκα στην Σάμο αρχές της δεκαετίας του 60 σε ένα σπίτι όπου το καλό φαγητό ήταν λατρεία.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο e mail μου koykoycook@gmail.com

Read more

Μαγειρέψτε μαζί μας, βήμα-βήμα!!

Cook with us, step by step

FOLLOW US ON