ΤΟΥΡΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΣΤΕΡΙΑ & ΦΕΓΓΑΡΙ /ΠΡΩΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ

Πλησιάζουν τα πρώτα γενέθλια του μωρού σας και είναι πολύ μια σημαντική στιγμή για εσάς τους, γονείς του. Πέρασε ήδη ένας ολόκληρος χρόνος απο τη στιγμή που το φέρατε στη ζωή, το αναθρέψατε στην πιο εύθραυστη περίοδο της ζωής του και τώρα μεγάλωσε και κλείνει ήδη ένα χρόνο ζωής! Πρέπει να το γιορτάσετε όχι μόνο επειδή είναι τα γενέθλιά του αλλά και για να δημιουργήσετε αξέχαστες αναμνήσεις για σας και το ίδιο, για να του τις δείξετε όταν μεγαλώσει και άλλο και μπορεί να καταλάβει. Επίσης είναι μια καλή ευκαιρία να μαζέψετε λίγους καλούς φίλους και να περάσετε ένα όμορφο απόγευμα.

Eχουμε ανεβάσει πολλές τούρτες σε αυτό το σάιτ ..Αποφασίσαμε λοιπόν από δω και μπρος να μην γράφουμε την διαδικασία πως να φτιάξετε μια τούρτα αλλά να σας δείχνουμε με φωτογραφίες μόνο τις λεπτομέρειες της διακόσμησης..Μπορείτε από μόνοι σας να βρείτε μέσα από τις προηγούμενες αναρτήσεις μας την τούρτα που σας αρέσει ( παντεσπάνι-γέμιση κτλ) και μετά να κάνετε την δική σας διακόσμηση.

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ….
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

(Φωτογραφίες:Ρένα Κώστογλου)
(Επιμέλεια-Εκτέλεση:Pastry Chef Ρένα Κώστογλου)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Captcha Captcha Reload

About Me

Κατάγομαι από την Σάμο. Η οικογένεια μου ήρθαν πρόσφυγες στην Σάμο από το Μποντρούμ της Μικράς Ασίας .. .Γεννήθηκα στην Σάμο αρχές της δεκαετίας του 60 σε ένα σπίτι όπου το καλό φαγητό ήταν λατρεία.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο e mail μου koykoycook@gmail.com

Read more

Μαγειρέψτε μαζί μας, βήμα-βήμα!!

Cook with us, step by step

FOLLOW US ON