ΤΟΥΡΤΑ ΤΖΙΠ

H λέξη «τζιπ» (jeep) είναι στις μέρες μας και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο για τους λαούς που κατανοούν την Αγγλική και όχι μόνο, συνώνυμο του αυτοκινήτου που κινείται εκτός δρόμου, που έχει ανεξάρτητη ανάρτηση και κίνηση στους τέσσερις τροχούς κ.ο.κ.. Το άκουσμά της, συνειρμικά μας φέρνει στο νου το πιο αντιπροσωπευτικό όχημα του είδους που είναι το αμερικανικό «Willys» – έτσι το αναφέρουν οι περισσότεροι σε ποσοστό σχεδόν 100% και θα προσθέσουν ότι είναι αυτό «με τη χαρακτηριστική μάσκα με τις κάθετες μπάρες και τα στρογγυλά φανάρια» , καθώς τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι τα πλέον αναγνωρίσιμα. Η γενική εντύπωση είναι ότι jeep και Willys είναι «ένα και το αυτό» και πρόκειται για το πρώτο όχημα του είδους που κατασκευάστηκε ποτέ και γι’ αυτό δικαιωματικά έχει το συγκεκριμένο «τίτλο».

Eχουμε ανεβάσει πολλές τούρτες σε αυτό το σάιτ ..Αποφασίσαμε λοιπόν από δω και μπρος να μην γράφουμε την διαδικασία πως να φτιάξετε μια τούρτα αλλά να σας δείχνουμε με φωτογραφίες μόνο τις λεπτομέρειες της διακόσμησης..Μπορείτε από μόνοι σας να βρείτε μέσα από τις προηγούμενες αναρτήσεις μας την τούρτα που σας αρέσει ( παντεσπάνι-γέμιση κτλ) και μετά να κάνετε την δική σας διακόσμηση.

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ….
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

(Φωτογραφίες:Ρένα Κώστογλου)
(Επιμέλεια-Εκτέλεση:Pastry Chef Ρένα Κώστογλου)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

About Me

Κατάγομαι από την Σάμο. Η οικογένεια μου ήρθαν πρόσφυγες στην Σάμο από το Μποντρούμ της Μικράς Ασίας .. .Γεννήθηκα στην Σάμο αρχές της δεκαετίας του 60 σε ένα σπίτι όπου το καλό φαγητό ήταν λατρεία.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο e mail μου koykoycook@gmail.com

Read more

Μαγειρέψτε μαζί μας, βήμα-βήμα!!

Cook with us, step by step

FOLLOW US ON