ΤΟΥΡΤΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ

Ο Μίκυ Μάους είναι χαρακτήρας της Ντίσνεϋ, επινόηση του ίδιου του Ουώλτ Ντίσνεϋ. Έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στις 18 Νοεμβρίου 1928 στη μικρού μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων Ατμόπλοιο Ουίλλυ (Steamboat Willie) κι έκτοτε έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ακόμα ταινίες, μετέπειτα και σε στριπ εφημερίδων, ενώ τελικά, μετέβη και στη σφαίρα των κόμικς. Διαμένει στην ομώνυμη πόλη Μίκυ Σίτυ μαζί με τους φίλους του. Είναι αρραβωνιασμένος με τη Μίννι Μάους και έχει δυο ανίψια, τους Μόρτυ και Φέρντυ, ενώ ο καλύτερός του φίλος είναι ο Γκούφυ, ένας γκαφατζής και αδέξιος ανθρωπόμορφος σκύλος. Στους φίλους του συμπεριλαμβάνονται, επίσης, ο Οράτιος Χαλινάρης και η Κλάραμπελ, ενώ το κατοικίδιό του είναι ο αγαπημένος του Πλούτο. Εργάζεται ως ντεντέκτιβ λύνοντας διάφορες αστυνομικές υποθέσεις, τις οποίες του αναθέτει ο Επιθεωρητής Ο’ Χάρα, αρχηγός της αστυνομίας του Μίκυ Σίτυ. Οι μεγαλύτεροι και κύριοι εχθροί του είναι ο Μαύρος Πητ και το Μαύρο Φάντασμα.

Eχουμε ανεβάσει πολλές τούρτες σε αυτό το σάιτ ..Αποφασίσαμε λοιπόν από δω και μπρος να μην γράφουμε την διαδικασία πως να φτιάξετε μια τούρτα αλλά να σας δείχνουμε με φωτογραφίες μόνο τις λεπτομέρειες της διακόσμησης..Μπορείτε από μόνοι σας να βρείτε μέσα από τις προηγούμενες αναρτήσεις μας την τούρτα που σας αρέσει ( παντεσπάνι-γέμιση κτλ) και μετά να κάνετε την δική σας διακόσμηση.

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ….
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

(Φωτογραφίες:Ρένα Κώστογλου)
(Επιμέλεια-Εκτέλεση συνταγής:Pastry Chef Ρένα Κώστογλου)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

About Me

Κατάγομαι από την Σάμο. Η οικογένεια μου ήρθαν πρόσφυγες στην Σάμο από το Μποντρούμ της Μικράς Ασίας .. .Γεννήθηκα στην Σάμο αρχές της δεκαετίας του 60 σε ένα σπίτι όπου το καλό φαγητό ήταν λατρεία.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο e mail μου koykoycook@gmail.com

Read more

Μαγειρέψτε μαζί μας, βήμα-βήμα!!

Cook with us, step by step

FOLLOW US ON