ΤΟΥΡΤΑ ΤΣΑΝΤΑ ΜΩΡΟΥ

Εμείς μπορεί να μην είμαστε συνηθισμένοι στο να κάνουμε πάρτι πριν γεννηθεί το μωρό αλλά το αμερικανικό έθιμο του baby shower είναι μία παράδοση που έχει ξεκινήσει να συμβαίνει και στη χώρα μας. Τα μοντέρνα ζευγάρια κάνουν πάρτι λίγες εβδομάδες πριν γεννήσουν, όπου η μέλλουσα μαμά μαζεύεται με τις φίλες της για πρωινό ή brunch και συλλέγει δώρα που θα της φανούν χρήσιμα αφότου γεννηθεί το μωρό. Αν θέλετε να οργανώσετε ένα τέτοιο πάρτι, μπορείτε να πάρετε ιδέες από το ίντερνετ και να δημιουργήσετε ένα αξέχαστο event.

Και πάνω από όλα μην ξεχάσετε να παραγγείλετε την Τούρτα που θα καθορίσει τον τόνο στο Πάρτι σας..

Eχουμε ανεβάσει πολλές τούρτες σε αυτό το σάιτ ..Αποφασίσαμε λοιπόν από δω και μπρος να μην γράφουμε την διαδικασία πως να φτιάξετε μια τούρτα αλλά να σας δείχνουμε με φωτογραφίες μόνο τις λεπτομέρειες της διακόσμησης..Μπορείτε από μόνοι σας να βρείτε μέσα από τις προηγούμενες αναρτήσεις μας την τούρτα που σας αρέσει ( παντεσπάνι-γέμιση κτλ) και μετά να κάνετε την δική σας διακόσμηση.

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ..
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ  ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

(Επιμέλεια-Εκτέλεση : Pastry Chef Ρένα Κώστογλου)

Φωτογραφίες : Ρένα Κώστογλου /Αγγελική Βαλαγεωργίου

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Captcha Captcha Reload

About Me

Κατάγομαι από την Σάμο. Η οικογένεια μου ήρθαν πρόσφυγες στην Σάμο από το Μποντρούμ της Μικράς Ασίας .. .Γεννήθηκα στην Σάμο αρχές της δεκαετίας του 60 σε ένα σπίτι όπου το καλό φαγητό ήταν λατρεία.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο e mail μου koykoycook@gmail.com

Read more

Μαγειρέψτε μαζί μας, βήμα-βήμα!!

Cook with us, step by step

FOLLOW US ON