ΤΟΥΡΤΑ ΜΑΚΟΥΙΝ CAR WASH

Τα βλέπουμε παντού. Αυτό το κόκκινο αυτοκινητάκι με το πλατύ χαμόγελο, το άλλο το σαραβαλιασμένο φορτηγάκι με τα στραβά δόντια κι εκείνο το μπλε με τις καμπύλες που μοιάζει με Πόρσε. Εννοώ τον Κεραυνό Μακουίν, τον Μπάρμπα και τη Σάλι Καρέρα, τρεις από τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς ταινιών «Cars», που τα τελευταία 11 χρόνια έχουν δημιουργήσει ένα πανίσχυρο brand .

Από περιέργεια αναζήτησα στο Amazon τα προϊόντα που σχετίζονται με τις ταινίες «Cars» και τα αποτελέσματα απλώθηκαν σε 324 σελίδες! Με ένα γρήγορο «ξεφύλλισμα» βρήκα ως επί το πλείστον φιγούρες διάφορων μεγεθών, από αυτοκινητάκια και τσάντες μέχρι σεντόνια, καρέκλες, ρολόγια, ποτήρια κ.ά. Συγκεκριμένα, όσον αφορά τα αυτοκινητάκια υπολογίζεται ότι έχουν πουληθεί πάνω από 200 εκατομμύρια! Υπάρχει επίσης μια σειρά βιντεοπαιχνιδιών που βασίζονται στις γνωστές φιγούρες, ενώ από το 2012 λειτουργεί στην Καλιφόρνια το θεματικό πάρκο Cars Land, η δημιουργία του οποίου κόστισε πάνω από 1 δισ. δολάρια. Η συνολική εμπορική εκμετάλλευση των ταινιών «Cars» θεωρείται ότι έχει αποφέρει στην Pixar πάνω από 10 δισ. δολάρια, με την εκτίμηση αυτή να είναι αρκετά παλιότερη (αλλά και η τελευταία διαθέσιμη), κάτι που σημαίνει ότι το ποσό σήμερα θα είναι προφανώς σημαντικά μεγαλύτερο. Στην ιστορία του σινεμά μόνο οι ταινίες «Star Wars» είχαν εμπορικά οφέλη μεγαλύτερα από τα «Cars». 

Eχουμε ανεβάσει πολλές τούρτες σε αυτό το σάιτ ..Αποφασίσαμε λοιπόν από δω και μπρος να μην γράφουμε την διαδικασία πως να φτιάξετε μια τούρτα αλλά να σας δείχνουμε με φωτογραφίες μόνο τις λεπτομέρειες της διακόσμησης..Μπορείτε από μόνοι σας να βρείτε μέσα από τις προηγούμενες αναρτήσεις μας την τούρτα που σας αρέσει ( παντεσπάνι-γέμιση κτλ) και μετά να κάνετε την δική σας διακόσμηση.

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ..
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ  ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

(Επιμέλεια-Εκτέλεση : Pastry Chef Ρένα Κώστογλου)

Φωτογραφίες : Ρένα Κώστογλου

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Captcha Captcha Reload

About Me

Κατάγομαι από την Σάμο. Η οικογένεια μου ήρθαν πρόσφυγες στην Σάμο από το Μποντρούμ της Μικράς Ασίας .. .Γεννήθηκα στην Σάμο αρχές της δεκαετίας του 60 σε ένα σπίτι όπου το καλό φαγητό ήταν λατρεία.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο e mail μου koykoycook@gmail.com

Read more

Μαγειρέψτε μαζί μας, βήμα-βήμα!!

Cook with us, step by step

FOLLOW US ON