ΤΟΥΡΤΑ SHOWER BABY BOY

Το έχουμε δει σε ταινίες, έχουμε ακούσει για αυτό από φίλους μας στο εξωτερικό και ίσως κάποιος γνωστός μας το έχει κάνει ήδη. Το baby shower μπορεί να μην είναι δική μας παράδοση, αλλά είναι ένας ευχάριστος τρόπος να γιορτάσουμε μια τόσο χαρούμενη περίσταση. Η μέλλουσα μητέρα έχει την ευκαιρία να δει φίλους και συγγενείς πριν από τη γέννα και να διασκεδάσει, πράγματα που αργότερα με τον ερχομό του παιδιού θα στερηθεί για κάποιο χρονικό διάστημα.Είτε το διοργανώνετε εσείς η ίδια, είτε κάποιο άμεσο συγγενικό πρόσωπο ( μητέρα, αδελφή ) , μια φίλη ή η κουμπάρα, έχουμε συγκεντρώσει τα βήματα για να οργανώσετε το πάρτυ σας με επιτυχία και χωρίς προβλήματα!

Ένας γενικός κανόνας είναι το πάρτυ να πραγματοποιηθεί γύρω στις 6-8 εβδομάδες πριν τη γέννα. Έτσι, η μέλλουσα μητέρα βρίσκεται σε καλό σημείο με την εγκυμοσύνη της, είναι σε καλή φυσική κατάσταση και θα μπορεί να απολαύσει το πάρτυ. Άλλος ένας πρακτικός λόγος είναι ότι σε αυτό το σημείο τα πράγματα που έχει προμηθευτεί το ζευγάρι σε συνδυασμό με τα δώρα των καλεσμένων θα βοηθήσουν στο να καταλάβουν τι άλλο χρειάζονται και να προβούν σε συμπληρωματικές αγορές προτού τη μεγάλη μέρα.

Αν έχετε αναλάβει το ρόλο της οικοδέσποινας, ξεκινήστε με την οργάνωση μαθαίνοντας την ακριβή ημερομηνία που εξυπηρετεί τη μητέρα. Αν περιμένετε καλεσμένους από μακριά, καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε και εκείνους. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας τουλάχιστον ένα μήνα, ώστε να είστε άνετη και αποτελεσματική.

Προσδιορίστε τον αριθμό των καλεσμένων κατόπιν συνεννόησης με το τιμώμενο πρόσωπο. Ακόμα και αν πρόκειται για πάρτυ – έκπληξη, μάθετε τις προτιμήσεις της μέλλουσας μανούλας. Θα είναι σε στενό οικογενειακό κύκλο, μόνο φίλοι ή και κάποιοι συνάδελφοι; Ξεκινήστε τηλεφωνήματα, προσκλήσεις και e-mails. Αυτό το βήμα θα σας βοηθήσει σημαντικά στη συνέχεια για να καθορίσετε τον προϋπολογισμό, το μέρος και το μενού.

Eχουμε ανεβάσει πολλές τούρτες σε αυτό το σάιτ ..Αποφασίσαμε λοιπόν από δω και μπρος να μην γράφουμε την διαδικασία πως να φτιάξετε μια τούρτα αλλά να σας δείχνουμε με φωτογραφίες μόνο τις λεπτομέρειες της διακόσμησης..Μπορείτε από μόνοι σας να βρείτε μέσα από τις προηγούμενες αναρτήσεις μας την τούρτα που σας αρέσει ( παντεσπάνι-γέμιση κτλ) και μετά να κάνετε την δική σας διακόσμηση.

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ..
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ  ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

(Επιμέλεια-Εκτέλεση : Pastry Chef Ρένα Κώστογλου)

Φωτογραφίες : Ρένα Κώστογλου

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Captcha Captcha Reload

About Me

Κατάγομαι από την Σάμο. Η οικογένεια μου ήρθαν πρόσφυγες στην Σάμο από το Μποντρούμ της Μικράς Ασίας .. .Γεννήθηκα στην Σάμο αρχές της δεκαετίας του 60 σε ένα σπίτι όπου το καλό φαγητό ήταν λατρεία.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο e mail μου koykoycook@gmail.com

Read more

Μαγειρέψτε μαζί μας, βήμα-βήμα!!

Cook with us, step by step

FOLLOW US ON