ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ

Η φυσιοθεραπεία είναι ένα σημαντικό μέσο αντιμετώπισης και αποκατάστασης κινητικών δυσκολιών . Επιπλέον, βοηθά στην επίλυση άλλων συναφών προβλημάτων.

Κατά τη διάρκεια της αρχικής αξιολόγησης, εστιάζουμε στον καθορισμό της ακριβούς κατάστασης κινητικότητας , των περιορισμών, των ελλείψεων καθώς και των ικανοτήτων και των δυνατοτήτων του. 

 

Η αξιολόγηση του μυϊκού τόνου, η αναστολή των παθολογικών προτύπων κίνησης και η ενθάρρυνση μιας φυσικής και ελεύθερης κίνησης και λειτουργίας είναι οι άξονες όλων των θεραπευτικών σχημάτων.

Η θεραπεία είναι ατομική, προσεκτικά προγραμματισμένη και αναθεωρείται συνεχώς ανάλογα με την πρόοδο του πάσχοντος . 

 

Το θεραπευτικό σχήμα υποστηρίζεται από τις απαραίτητες ιατρικές συσκευές, όπως: νάρθηκες, τιράντες, καθίσματα, ορθοστάτες, τα οποία επιλέγονται προσεκτικά σε κάθε φάση αποκατάστασης.

Έχουμε ανεβάσει πολλές τούρτες σε αυτό το σάιτ ..Αποφασίσαμε λοιπόν από δω και μπρος 

να μην γράφουμε την διαδικασία πως να φτιάξετε μια τούρτα αλλά να σας δείχνουμε με φωτογραφίες μόνο τις λεπτομέρειες της διακόσμησης..

Μπορείτε από μόνοι σας να βρείτε μέσα από τις προηγούμενες αναρτήσεις μας την τούρτα που σας αρέσει ( παντεσπάνι-γέμιση κτλ) και μετά να κάνετε την δική σας διακόσμηση.

Απλά εμείς σας δίνουμε τις δικές μας ιδέες .

 

 

 

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ…
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

 

 

 

(Επιμέλεια – Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)
(Φωτογραφίες :Ρένα Κώστογλου)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Captcha Captcha Reload

About Me

Κατάγομαι από την Σάμο. Η οικογένεια μου ήρθαν πρόσφυγες στην Σάμο από το Μποντρούμ της Μικράς Ασίας .. .Γεννήθηκα στην Σάμο αρχές της δεκαετίας του 60 σε ένα σπίτι όπου το καλό φαγητό ήταν λατρεία.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο e mail μου koykoycook@gmail.com

Read more

Μαγειρέψτε μαζί μας, βήμα-βήμα!!

Cook with us, step by step

FOLLOW US ON