ΤΟΥΡΤΑ ΑΡΙΕΛ Η ΓΟΡΓΟΝΑ

Η Άριελ είναι φανταστικός χαρακτήρας και πρωταγωνίστρια της 28ης ταινίας κινουμένων σχεδίων της Walt Disney PicturesΗ Μικρή Γοργόνα (1989). Εμφανίζεται στη συνέχεια στην ταινία του prequel τηλεοπτική σειρά (1992-1994), Η Μικρή Γοργόνα ΙΙ: Επιστροφή στη Θάλασσα (2000), και απευθείας σε βίντεο Η Μικρή Γοργόνα 3: Τα πρώτα χρόνια της Άριελ (2008). Η Τζούντι Μπένσον δανείζει τη φωνή της στην Άριελ σε όλα τα επίσημα κινούμενα σχέδια και τα εμπορεύματα. Είναι τέταρτη στη σειρά Disney Princess, η πρώτη μη ανθρώπινη πριγκίπισσα και η μόνη πριγκίπισσα που έγινε μητέρα στο δικό της παιδί.

Η Άριελ έχει μια ξεχωριστή εμφάνιση, με μακρά, ρέοντα, έντονα κόκκινα μαλλιά, τα μπλε μάτια, την πράσινη ουρά τής γοργόνας και το πάνω μέρος του μπικίνι που ήταν φτιαγμένο από μωβ κοχύλια. Στις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές, είναι η έβδομη κόρη του Βασιλιά Τρίτων και της Βασίλισσας Αθηνάς, άρχοντες ενός υποβρυχίου βασιλείου του Merfolk που ονομάζεται Ατλαντίδα. Είναι συχνά επαναστατική, και στην πρώτη ταινία, θέλει να είναι μέρος του ανθρώπινου κόσμου. Παντρεύεται τον πρίγκιπα Έρικ, τον οποίο διέσωσε από ένα ναυάγιο και μαζί έχουν μια κόρη, τη Μέλοντι.

Ο χαρακτήρας βασίζεται στην χαρακτήρα της ιστορίας “Η Μικρή Γοργόνα” του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, αλλά αναπτύχθηκε σε μια διαφορετική προσωπικότητα για την προσαρμογή της στις ταινίες κινουμένων σχεδίων του 1989. Η Άριελ έχει λάβει μια μικτές κριτικές: μερικές εκδόσεις, όπως η Time την επικρίνουν επειδή ήταν υπερβολικά αφοσιωμένη στον Έρικ, ενώ άλλοι, όπως το Empire, επαινούν τον χαρακτήρα για την επαναστατική προσωπικότητά της, ως απόκλιση από τις προηγούμενες Πριγκίπισσες της Disney.

Έχουμε ανεβάσει πολλές τούρτες σε αυτό το σάιτ ..Αποφασίσαμε λοιπόν από δω και μπρος 

να μην γράφουμε την διαδικασία πως να φτιάξετε μια τούρτα αλλά να σας δείχνουμε με φωτογραφίες μόνο τις λεπτομέρειες της διακόσμησης..

Μπορείτε από μόνοι σας να βρείτε μέσα από τις προηγούμενες αναρτήσεις μας την τούρτα που σας αρέσει ( παντεσπάνι-γέμιση κτλ) και μετά να κάνετε την δική σας διακόσμηση.

Απλά εμείς σας δίνουμε τις δικές μας ιδέες..

 

 

 

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ..

ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..

 

 

 

 

(Επιμέλεια – Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)
(Φωτογραφίες :Ρένα Κώστογλου)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Captcha Captcha Reload

About Me

Κατάγομαι από την Σάμο. Η οικογένεια μου ήρθαν πρόσφυγες στην Σάμο από το Μποντρούμ της Μικράς Ασίας .. .Γεννήθηκα στην Σάμο αρχές της δεκαετίας του 60 σε ένα σπίτι όπου το καλό φαγητό ήταν λατρεία.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο e mail μου koykoycook@gmail.com

Read more

Μαγειρέψτε μαζί μας, βήμα-βήμα!!

Cook with us, step by step

FOLLOW US ON