ΤΟΥΡΤΑ ANGRY BIRDS STAR WARS

Κατά κοινή ομολογία, η σειρά Angry Birds είναι μια από τις πιο επιτυχημένες των τελευταίων ετών. Το εν λόγω francise, ξεκινώντας δειλά δειλά την πορεία του από τις φορητές συσκευές, επεκτάθηκε σε ένα μεγάλο μέρος των ηλεκτρονικών συστημάτων που μπορούμε να βρούμε στο σπίτι μας, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών υπολογιστών, των “έξυπνων” τηλεοράσεων, των κονσολών κτλ. Βέβαια, το αξιοσημείωτο -αν και όχι τόσο περίεργο- είναι ότι τις μεγαλύτερες πωλήσεις κάνει πάντα στα κινητά. Εμείς θα ασχοληθούμε σήμερα, με τη μεταφορά ενός από τα τελευταία κεφάλαια της σειράς, του Angry Birds Star Wars, στα μηχανήματα οικιακής ψυχαγωγίας.

Αυτό το μέρος της σειράς “παντρεύει” όμορφα, θα μπορούσαμε να πούμε, τον κόσμο των θυμωμένων πουλιών με το μαγευτικό σύμπαν του Star Wars, καλύπτοντας τα γεγονότα της αρχικής τριλογίας, μέσα από μια εκτεταμένη σειρά επιπέδων και πολλών μικρών χαριτωμένων βίντεο. Κάθε ένα από τα αρχικά πτηνά έχει γίνει μέρος της συμμαχίας των ανταρτών και έχει τις δικές του ειδικές ικανότητες, οι οποίες φυσικά είναι εμπνευσμένες από το σύμπαν που δημιούργησε ο George Lucas.

Παραδείγματος χάριν, το κίτρινο πουλί έχει πάρει το ρόλο του Han Solo και χρησιμοποιεί το αγαπημένο του πιστόλι λέιζερ, ενώ το μαύρο πουλί υποδύεται τον Obi-Wan Kenobi, που έχοντας τις δυνάμεις των Jedi Knights, έχει την ικανότητα να σπρώχνει τους αντιπάλους. Σε γενικές γραμμές, μπορούμε να πούμε ότι οι νέες δυνάμεις των πτηνών κάνουν το gameplay πιο φρέσκο και ενδιαφέρον.

Ο τίτλος συνδυάζει τη μαγεία του πρώτου Angry Birds με τις πρωτότυπες ιδέες που μπορούμε να βρούμε στο Angry Birds Space. Περιλαμβάνει μια πληθώρα από πίστες, όπως το Death Star, τον πλανήτη Hoth, το φεγγάρι του Endor, την Cloud City κτλ, τις οποίες θα επισκεφτούμε ακριβώς όπως και στις ταινίες. Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει ότι παίζοντας το παιχνίδι θα μάθουμε όλη την ιστορία των πρώτων ταινιών και θα γίνουμε μάρτυρες όλων αυτών των εκπληκτικών γεγονότων. Το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται να είσαι φίλος της σειράς Star Wars ή ακόμα και να έχεις δει τις ταινίες για να καταλάβεις την ιστορία, μιας και ο τίτλος -μέσω και των όμορφων cutscenes- μας βάζει στο σύμπαν σιγά σιγά και κατανοητά.

Έχουμε ανεβάσει πολλές τούρτες σε αυτό το σάιτ ..Αποφασίσαμε λοιπόν από δω και μπρος 

να μην γράφουμε την διαδικασία πως να φτιάξετε μια τούρτα αλλά να σας δείχνουμε με φωτογραφίες μόνο τις λεπτομέρειες της διακόσμησης..

Μπορείτε από μόνοι σας να βρείτε μέσα από τις προηγούμενες αναρτήσεις μας την τούρτα που σας αρέσει ( παντεσπάνι-γέμιση κτλ) και μετά να κάνετε την δική σας διακόσμηση.

Απλά εμείς σας δίνουμε τις δικές μας ιδέες..

 

 

 

 

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ..

ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..

 

 

 

(Επιμέλεια – Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)
(Φωτογραφίες :Ρένα Κώστογλου)

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

About Me

Κατάγομαι από την Σάμο. Η οικογένεια μου ήρθαν πρόσφυγες στην Σάμο από το Μποντρούμ της Μικράς Ασίας .. .Γεννήθηκα στην Σάμο αρχές της δεκαετίας του 60 σε ένα σπίτι όπου το καλό φαγητό ήταν λατρεία.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο e mail μου koykoycook@gmail.com

Read more

Μαγειρέψτε μαζί μας, βήμα-βήμα!!

Cook with us, step by step

FOLLOW US ON