ΤΟΥΡΤΑ ROLEX ΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ

Η Rolex SA είναι ελβετική κατασκευάστρια εταιρία ωρολογίων πολυτελείας. Η εταιρεία και η θυγατρική της Montres Tudor SA σχεδιάζουν, κατασκευάζουν, διανέμουν και επισκευάζουν ρολόγια χειρός που πωλούνται με τα εμπορικά σήματα Rolex και Tudor. Ιδρύθηκε από τους Χανς Βίλσντορφ και Άλφρεντ Ντέιβις στο Λονδίνο της Αγγλίας το 1905 ως “Wilsdorf and Davis”. Η Rolex μετέφερε τη βάση των δραστηριοτήτων της στη Γενεύη της Ελβετίας το 1919.

Η Forbes κατέταξε τη Rolex ως 64η στον κατάλογο του 2016 των πιο ισχυρών παγκόσμιων εμπορικών σημάτων του κόσμου.

Η εταιρεία ανήκει στο Ίδρυμα Χανς Βίλσντορφ, ιδιωτικό οικογενειακό τράστ.

Ο ιδρυτής της Rolex, Hans Wilsdorf θέλησε η νέα του επωνυμία ρολογιών να έχει ένα σύντομο όνομα που θα μπορούσε να λεχθεί σε οποιαδήποτε γλώσσα, να έχει κάτι που να θύμιζε ρολόγια και να ήταν συμμετρικό με κεφαλαία γράμματα.

«Προσπάθησα να συνδυάσω τα γράμματα της αλφαβήτου με κάθε δυνατό τρόπο» δηλώνει ο κ.Wilsdor και συνεχίζει: «Αυτό μου έδωσε μερικές εκατοντάδες ονόματα, αλλά κανένα από αυτά δεν μου άρεσε. Ένα πρωινό, ενώ βρισκόμουν σε μία άμαξα, ένα… τζίνι μου ψιθύρισε το όνομα « Rolex».

Έχουμε ανεβάσει πολλές τούρτες σε αυτό το σάιτ ..Αποφασίσαμε λοιπόν από δω και μπρος να μην γράφουμε την διαδικασία πως να φτιάξετε μια τούρτα αλλά να σας δείχνουμε με φωτογραφίες μόνο τις λεπτομέρειες της διακόσμησης..Μπορείτε από μόνοι σας να βρείτε μέσα από τις προηγούμενες αναρτήσεις μας την τούρτα που σας αρέσει ( παντεσπάνι-γέμιση κτλ) και μετά να κάνετε την δική σας διακόσμηση.

Απλά εμείς σας δίνουμε τις δικές μας ιδέες..

 

 

 

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ..
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

 
 
(Επιμέλεια – Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)
(Φωτογραφίες :Ρένα Κώστογλου)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Captcha Captcha Reload

About Me

Κατάγομαι από την Σάμο. Η οικογένεια μου ήρθαν πρόσφυγες στην Σάμο από το Μποντρούμ της Μικράς Ασίας .. .Γεννήθηκα στην Σάμο αρχές της δεκαετίας του 60 σε ένα σπίτι όπου το καλό φαγητό ήταν λατρεία.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο e mail μου koykoycook@gmail.com

Read more

Μαγειρέψτε μαζί μας, βήμα-βήμα!!

Cook with us, step by step

FOLLOW US ON