ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥ

Τα τελευταία χρόνια το επάγγελμα του διαιτολόγου φαίνεται να ελκύει χιλιάδες μαθητές. Διαιτολόγος μπορεί κανείς να γίνει επιλέγοντας είτε ένα από τα τμήματα των ΤΕΙ ή το μοναδικό Πανεπιστημιακό Τμήμα που ανήκει στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Τα τμήματα εντάσσονται στο 3ο επιστημονικό πεδίο και δηλώνονται κυρίως από μαθητές της θετικής άλλα και από αρκετούς μαθητές της θεωρητικής κατεύθυνσης. Οι της θεωρητικής θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ίσως αντιμετωπίσουν δυσκολίες μέσα στη σχολή καθώς στο τμήμα διδάσκονται αρκετή χημεία.

Οι διαιτολόγοι μπορούν να ανοίξουν το δικό τους κέντρο διαιτολογίας. Πάρα πολλοί διαιτολόγοι δραστηριοποιούνται ως ελεύθεροι επαγγελματίες. Άλλοι χώροι απασχόλησης είναι τα Γηροκομεία, οι Παιδικές κατασκηνώσεις, Φοιτητικές Λέσχες, αθλητικές ομάδες, κέντρα αδυνατίσματος, νοσοκομεία και εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου τροφίμων.

Έχουμε ανεβάσει πολλές τούρτες σε αυτό το σάιτ ..Αποφασίσαμε λοιπόν από δω και μπρος 
να μην γράφουμε την διαδικασία πως να φτιάξετε μια τούρτα αλλά να σας δείχνουμε με φωτογραφίες μόνο τις λεπτομέρειες της διακόσμησης..
Μπορείτε από μόνοι σας να βρείτε μέσα από τις προηγούμενες αναρτήσεις μας την τούρτα που σας αρέσει ( παντεσπάνι-γέμιση κτλ) και μετά να κάνετε την δική σας διακόσμηση.
Απλά εμείς σας δίνουμε τις δικές μας ιδέες..

  

 

 

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ..
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

 

 

 

(Επιμέλεια – Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)
(Φωτογραφίες :Ρένα Κώστογλου)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Captcha Captcha Reload

About Me

Κατάγομαι από την Σάμο. Η οικογένεια μου ήρθαν πρόσφυγες στην Σάμο από το Μποντρούμ της Μικράς Ασίας .. .Γεννήθηκα στην Σάμο αρχές της δεκαετίας του 60 σε ένα σπίτι όπου το καλό φαγητό ήταν λατρεία.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο e mail μου koykoycook@gmail.com

Read more

Μαγειρέψτε μαζί μας, βήμα-βήμα!!

Cook with us, step by step

FOLLOW US ON