ΤΟΥΡΤΑ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ

Κάποιοι λένε ότι οι ναυτικοί δεν μιλούν πολύ και -απ’ ό,τι φάνηκε- έχουν δίκιο. Δύσκολα τους βγάζεις πράγματα. Λίγα τα λόγια τους για τη θάλασσα, τις περιπέτειες τους, τις πίκρες τους, τα ταξίδια τους.

Ίσως γιατί πέρασαν πολλά χρόνια μοναξιάς, ίσως γιατί τα ωραιότερα χρόνια της ζωής τους, τα νιάτα τους, τα έζησαν μέσα σ’ ένα πλοίο καταμεσής της θάλασσας.

Με κινδύνους, βάσανα και αγώνες πολλούς για να αντέξουν. Με δύσκολους αποχωρισμούς και επώδυνες κάποιες φορές επιστροφές. Ίσως γιατί εκείνη τη ζωή θέλουν να την ξεχάσουν…

 

Έχουμε ανεβάσει πολλές τούρτες σε αυτό το σάιτ ..Αποφασίσαμε λοιπόν από δω και μπρος 

να μην γράφουμε την διαδικασία πως να φτιάξετε μια τούρτα αλλά να σας δείχνουμε με φωτογραφίες μόνο τις λεπτομέρειες της διακόσμησης..

Μπορείτε από μόνοι σας να βρείτε μέσα από τις προηγούμενες αναρτήσεις μας την τούρτα που σας αρέσει ( παντεσπάνι-γέμιση κτλ) και μετά να κάνετε την δική σας διακόσμηση.

Απλά εμείς σας δίνουμε τις δικές μας ιδέες..

 

 

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ..
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

 

 

 

 

(Επιμέλεια – Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)
(Φωτογραφίες :Ρένα Κώστογλου-Σίσσυ Βασιλειά)
 
 
 
 
 
 
 
 
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Captcha Captcha Reload

About Me

Κατάγομαι από την Σάμο. Η οικογένεια μου ήρθαν πρόσφυγες στην Σάμο από το Μποντρούμ της Μικράς Ασίας .. .Γεννήθηκα στην Σάμο αρχές της δεκαετίας του 60 σε ένα σπίτι όπου το καλό φαγητό ήταν λατρεία.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο e mail μου koykoycook@gmail.com

Read more

Μαγειρέψτε μαζί μας, βήμα-βήμα!!

Cook with us, step by step

FOLLOW US ON