ΤΟΥΡΤΑ ΔΕΚΑ (10)

Τα γενέθλια του παιδιού είναι ίσως η πιο ξεχωριστή μέρα του χρόνου, με εσάς να ετοιμάζετε τη γιορτή ή το πάρτι, να ψάχνετε το δώρο που θα του πάρετε και να βάζετε τα δυνατά σας για να οργανώσετε το τέλειο σκηνικό για τη γιορτή του. Φέτος, μπορείτε να πρωτοτυπήσετε και να παρατείνετε τον εορτασμό, ξεπερνώντας τον εαυτό σας και ενθουσιάζοντας το μικρό σας. 

Μια εβδομάδα πριν τη μέρα των γενεθλίων, ξεκινήστε την αντίστροφη μέτρηση με έναν διαφορετικό τρόπο. Φτιάξτε ένα ημερολόγιο, το οποίο θα κρύβει πολλές, μικρές εκπλήξεις.

Όταν το ημερολόγιο τελειώσει και φτάσει στην πιο χαρούμενη για το μικρό σας μέρα, επιστρατεύστε τη φαντασία σας για να αρχίσετε τους εορτασμούς από νωρίς. Μπορείτε, για παράδειγμα, να ξυπνήσετε λίγο νωρίτερα και να φουσκώσετε πολλά μπαλόνια που στη συνέχεια θα βάλετε στο δωμάτιο του παιδιού, όσο εκείνο ακόμα κοιμάται.

Σε περίπτωση που τα γενέθλια του παιδιού «πέσουν» καθημερινή, δεν χρειάζεται να πτοηθείτε, αφού ακόμα και η μετάβαση στο σχολείο με το αυτοκίνητο μπορεί να γίνει εορταστική. Στολίστε το πίσω κάθισμα με την κλασική γιρλάντα για τα πάρτι, βάλτε αυτοκόλλητα στα τζάμια και φορέστε εορταστικά καπελάκια. Θα πρέπει, όμως, να κάνετε την προετοιμασία το προηγούμενο βράδυ, για να μην σας καταλάβει το παιδί.

Αν τη μέρα που σκοπεύετε να γιορτάσετε τα γενέθλια του παιδιού έχει καλό καιρό, μπορείτε ακόμα και να οργανώσετε ένα αξέχαστο πάρτι έξω: μια παιδική χαρά ή ένα πάρκο είναι δυο πολύ καλές ιδέες που συνδυάζουν πολλά: το ξέγνοιαστο και ασφαλές παιχνίδι του εορτάζοντα και των μικρών καλεσμένων κάτω απ’ τον ήλιο, αλλά και τη δική σας διευκόλυνση, αφού έτσι απαλλάσσεστε από τις σχετικές ετοιμασίες στο σπίτι.

 

 

ΤΟΥΡΤΑ ΔΕΚΑ

 

Έχουμε ανεβάσει πολλές τούρτες σε αυτό το σάιτ ..Αποφασίσαμε λοιπόν από δω και μπρος 

να μην γράφουμε την διαδικασία πως να φτιάξετε μια τούρτα αλλά να σας δείχνουμε με φωτογραφίες μόνο τις λεπτομέρειες της διακόσμησης..

Μπορείτε από μόνοι σας να βρείτε μέσα από τις προηγούμενες αναρτήσεις μας την τούρτα που σας αρέσει ( παντεσπάνι-γέμιση κτλ) και μετά να κάνετε την δική σας διακόσμηση.

Απλά εμείς σας δίνουμε τις δικές μας ιδέες..

 

 

 

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ….
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

 

 

 

 

 

(Φωτογραφίες:Ρένα Κώστογλου)
(Επιμέλεια κειμένων -Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Captcha Captcha Reload

About Me

Κατάγομαι από την Σάμο. Η οικογένεια μου ήρθαν πρόσφυγες στην Σάμο από το Μποντρούμ της Μικράς Ασίας .. .Γεννήθηκα στην Σάμο αρχές της δεκαετίας του 60 σε ένα σπίτι όπου το καλό φαγητό ήταν λατρεία.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο e mail μου koykoycook@gmail.com

Read more

Μαγειρέψτε μαζί μας, βήμα-βήμα!!

Cook with us, step by step

FOLLOW US ON