Σε αυτό το blog θεωρούμε καθήκον μας όχι μόνο να σας δίνουμε συνταγές αλλά και να σας προτείνουμε καινούργια προιόντα που βρίσκουμε στο σουπερμάρκετ που θεωρούμε ότι κάνουν την ζωή μας εύκολη και ταυτόχρονα διαθέτουν ποιότητα που πλησιάζει το φρέσκο χειροποίητο προιόν.
Ο λόγος για το νέο topping ζαχαροπλαστικής φράουλα της Γιώτης που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για γέμιση αλλά και για διακόσμηση ενός γλυκού.
ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 συσκευασία βάση κακάο για τούρτες
1 φακελάκι ζελέ φράουλα
1 σφηνάκι λικέρ φράουλα
4 φάκελα γκαρνί γιώτης
3 φλυτζάνια κρέμα γάλακτος Arla
μισό μπουκάλι σιρόπι φράουλας γιώτης
5 φάκελα topping φράουλας γιώτης
1 κουταλάκι κρεμόριο
Διαλύετε το ζελέ φράουλας μαζί με το λικέρ σε ένα φλυτζάνι νερό ζεσταμένο ελαφρά.
Χτυπάτε το γκαρνί μαζί με την κρέμα γάλακτος,το μισό μπουκάλι σιρόπι φράουλας,
το κρεμόριο και ένα φάκελο topping φράουλας.
Βρέχετε την πρώτη βάση με το μείγμα του ζελέ.
Στρώνετε το πρώτο στρώμα κρέμας.
Βάζετε από πάνω ένα φάκελο topping φράουλας.
Ποτίζετε και την δεύτερη βάση.Συνεχίζετε με το δεύτερο στρώμα κρέμας.
Βάζετε από πάνω ακόμα ένα φάκελο topping φράουλας.
Καλύπτετε όλη την τούρτα με την υπόλοιπη κρέμα…
Το γλυκάκι σας είναι σχεδόν έτοιμο…Με γεύση φραουλένια και ελαφριά υφή.
Χρησιμοποιήστε άλλα 2 φάκελα topping φράουλας για την επικάλυψη από πάνω.
Βάζετε στο ψυγείο να σφίξει….
…Και καλή σας όρεξη!!!
ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ…..
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
(Επιμέλεια – Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)(Φωτογραφίες :Στέλιος Μυλιώτης-Ρένα Κώστογλου)