ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 ώριμα αβοκάντο
1 κουταλάκι του γλυκού μαργαρίνη η βιτάμ σε θερμοκρασία δωματίου
3 κουταλιές της σούπας άσπρο ξύδι
1 κουταλάκι αλάτι
λίγο άσπρο πιπέρι
1-2 σκελίδες σκόρδο ( δική σας η επιλογή)
Αφαιρέστε την ψίχα από τα αβοκάντο σας με ένα κουταλάκι και βάλτε την στο μούλτι.
Προσθέστε την μαργαρίνη.
….Και το ξύδι .. Χτυπήστε σε δυνατή ταχύτητα.. Ρίξτε το αλάτι και το πιπέρι.
Καθαρίστε το σκόρδο και περάστε το από την πρέσα.. Ρίξτε το και αυτό στο μείγμα.
Το Dip σας είναι έτοιμο … Απολαύστε το με κριτσίνια, πατατάκια ,ντορίτος,νάτσος..κτλ..
Βάλτε το πάνω σε ψωμί σικάλεως μαζί με ψιλοκομμένη πιπεριά Φλωρίνης .
ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ..
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
(Φωτογραφίες:Ρένα Κώστογλου)
(Επιμέλεια -Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)