ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 μέτρια στήθη κοτόπουλου(ολόκληρα) βρασμένα και ψιλοκομμένα
1 κονσέρβα καλαμπόκι (340 γρ)
2 μέτρια αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
Μισή κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης
2 καρότα τριμμένα στον τρίφτη
6 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι στραγγιστό
αλάτι-άσπρο πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας άσπρο ξύδι
Λίγο φρέσκο μαιντανό ψιλοκομμένο
Στραγγίξτε το καλαμπόκι και βάλτε το σε μια σαλατιέρα.
Ψιλοκόψτε την πιπεριά και προσθέστε την.
Κάντε το ίδιο με το αγγουράκι τουρσί.
Προσθέστε τα τριμμένα καρότα.
Ρίξτε το ψιλοκομμένο στήθος, το αλάτι , πιπέρι , την μαγιονέζα,
το γιαούρτι και το άσπρο ξύδι.
Ανακατέψτε καλά..
Ρίξτε από πάνω φρέσκο μαιντανό και σερβίρετε.
ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ..
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
(Φωτογραφίες:Ρένα Κώστογλου)
(Επιμέλεια -Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)