ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 

 

1 βάζο παντζάρια( γύρω 500 γρ)

1 γιαούρτι στραγγιστό

2 κουταλιές σούπας μαγιονέζα

1 μεγάλο ξινόμηλο τριμμένο

2 σκελίδες σκόρδο

αλάτι

1/4 φλυτζανιού καρύδια (προαιρετικά)

 

Στραγγίστε τα παντζάρια σε τρυπητό και μετά ψιλοκόψτε τα..

 Τρίψτε το ξινόμηλο στον χονδρό τρίφτη.

 Προσθέστε το γιαούρτι …..

 …και την μαγιονέζα….

 Περάστε το σκόρδο από την πρέσα. Ρίξτε το στο μείγμα μαζί με λίγο αλάτι. Ανακατέψτε.

 Περάστε τα καρύδια από το μούλτι και προσθέστε τα στην σαλάτα σας.

 

 

Καλή σας Όρεξη!!!

 

 

 

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ..
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

 

 

 

 

 

(Επιμέλεια – Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)
(Φωτογραφίες :Ρένα Κώστογλου)

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

About Me

Κατάγομαι από την Σάμο. Η οικογένεια μου ήρθαν πρόσφυγες στην Σάμο από το Μποντρούμ της Μικράς Ασίας .. .Γεννήθηκα στην Σάμο αρχές της δεκαετίας του 60 σε ένα σπίτι όπου το καλό φαγητό ήταν λατρεία.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο e mail μου koykoycook@gmail.com

Read more

Μαγειρέψτε μαζί μας, βήμα-βήμα!!

Cook with us, step by step

FOLLOW US ON