Navigation Menu+

ΠΑΝΤΖΑΡΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ,ΞΙΝΟΜΗΛΟ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ

ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 

 

1 βάζο παντζάρια( γύρω 500 γρ)

1 γιαούρτι στραγγιστό

2 κουταλιές σούπας μαγιονέζα

1 μεγάλο ξινόμηλο τριμμένο

2 σκελίδες σκόρδο

αλάτι

1/4 φλυτζανιού καρύδια (προαιρετικά)

 

Στραγγίστε τα παντζάρια σε τρυπητό και μετά ψιλοκόψτε τα..

 Τρίψτε το ξινόμηλο στον χονδρό τρίφτη.

 Προσθέστε το γιαούρτι …..

 …και την μαγιονέζα….

 Περάστε το σκόρδο από την πρέσα. Ρίξτε το στο μείγμα μαζί με λίγο αλάτι. Ανακατέψτε.

 Περάστε τα καρύδια από το μούλτι και προσθέστε τα στην σαλάτα σας.

 

 

Καλή σας Όρεξη!!!

 

 

 

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ..
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

 

 

 

 

 

(Επιμέλεια – Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)
(Φωτογραφίες :Ρένα Κώστογλου)