ΛΕΜΟΝΑΔΑ ΣΠΙΤΙΚΗ

Ο συνδυασμός του λεμονιού και της μαγειρικής σόδας έχει 1000 φορές πιο ισχυρή επίδραση από τη χημειοθεραπεία!

Γιατί το γεγονός αυτό φυλάσσεται ως μυστικό;
Πολυάριθμες μελέτες έχουν αποδείξει τις αντικαρκινικές ιδιότητες του λεμονιού. Το λεμόνι παρέχει και άλλα οφέλη, συμπεριλαμβανόμενης της ισχυρής δύναμης του στη θεραπεία κύστεων και όγκων.

Τα λεμόνια έχουν την δύναμη να θεραπεύουν τον καρκίνο, δεδομένου ότι έχει δοκιμαστεί σε όλους τους τύπους καρκίνου. Προσθέτοντας μαγειρική σόδα το κάνει ακόμα πιο ισχυρό, γιατί η μαγειρική σόδα φέρνει το pH στο κανονικό επίπεδο.

Το λεμόνι έχει επίσης ισχυρή αντιμικροβιακή επίδραση στην αγωγή βακτηριακών και μυκητιακών λοιμώξεων. . Είναι αποτελεσματικό στην καταπολέμηση εσωτερικών παράσιτων και ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση. Το λεμόνι είναι ευεργετικό για το νευρικό σύστημα, καθώς είναι ένα ισχυρό αντικαταθλιπτικό, μειώνει το στρες και είναι κατευναστικό των νευρικών κρίσεων.

Ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές φαρμάκων ισχυρίζεται ότι σε 20 εργαστηριακά πειράματα, που διεξάγονται από το 1970 μέχρι πρόσφατα, απέδειξε ότι:

Το λεμόνι καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα σε 12 τύπους καρκίνου. Αποτρέπει μετάσταση των καρκινικών κυττάρων και είναι 10 000 ισχυρότερο από φάρμακα όπως αδριαμυκίνη, χημειοθεραπεία και ναρκωτικά προϊόντα.

Το πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι ο συνδυασμός του εκχυλίσματος λεμονιού και της μαγειρική σόδας καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα μόνο, χωρίς να βλάπτει τα υγιή κύτταρα και τους ιστούς.

Τα πειράματα έχουν δείξει ότι οι ασθενείς που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο θα πρέπει να πίνουν χυμό λεμονιού και ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα. Αυτή η θεραπεία δεν μπορεί να θεραπεύσει τις καταστροφικές παρενέργειες της χημειοθεραπείας.

Ο καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι τα λεμόνια είναι βιολογικά, χωρίς χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι να μεγαλώσει αυτό το φρούτο στο δικό σας κήπο. Τα βιολογικά λεμόνια είναι 100 φορές πιο αποτελεσματικό από τα λεμόνια που καλλιεργούνται με χημικά λιπάσματα και αντιμετωπίζονται με χημικά.

Sparkling-Homemade-Lemonade (2)

http://www.pentapostagma.gr

 

 

ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ

BrightonPunch (2)

1000 ml φρέσκο χυμό λεμονιού

1 κιλό ζάχαρη κρυσταλλική

1000 ml νερό

ξύσμα από  4 λεμόνια

Ξύστε τα λεμόνια στον τρίφτη και προσθέστε το ξύσμα στην κατσαρόλα μαζί με το νερό και ζάχαρη.

lemonade02-1024x678 (2)

Ζεστάνετε το μείγμα και μόλις πάρει βράση χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε το να

βράσει  περίπου 15 λεπτά και να γίνει ένα ελαφρύ σιρόπι.

8 (2)

Αφού κρυώσει το σιρόπι προσθέστε και το χυμό από τα λεμόνια (εναλλακτικά μπορείτε να προσθέσετε και χυμό από μισό πορτοκάλι).

Σουρώστε την λεμονάδα σας , αφήστε την να κρυώσει  και βάλτε την σε ένα γυάλινο μπουκάλι.

Βάλτε το μπουκάλι στο ψυγείο, όπου διατηρείται τουλάχιστον για δύο εβδομάδες.

lemonade07-670x1024 (2)

Κάθε φορά που θέλετε να απολαύσετε λεμονάδα γεμίζετε ένα ποτήρι κατά το ένα τρίτο

με το συμπυκνωμένο χυμό και απογεμίζετε με παγωμένο νερό.

 

 

 

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ..
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ  ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

 

 

 

(Επιμέλεια – Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)
(Φωτογραφίες :Ρένα Κώστογλου)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Captcha Captcha Reload

About Me

Κατάγομαι από την Σάμο. Η οικογένεια μου ήρθαν πρόσφυγες στην Σάμο από το Μποντρούμ της Μικράς Ασίας .. .Γεννήθηκα στην Σάμο αρχές της δεκαετίας του 60 σε ένα σπίτι όπου το καλό φαγητό ήταν λατρεία.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο e mail μου koykoycook@gmail.com

Read more

Μαγειρέψτε μαζί μας, βήμα-βήμα!!

Cook with us, step by step

FOLLOW US ON